Cognition clinc

De cognitie games helpen je aan informatie over hoe je hond leert: maakt je hond gebruik van zijn geheugen of is je hond een probleem oplosser en hoe snel maakt de hond gevolgtrekkingen?

Als je detectie/zoekwerk doet, zal de informatie van deze games je helpen om je hond beter te begrijpen en om trainingssessies zo op te zetten dat ze beter bij je hond passen.

Elke dag begint om 9.30 uur en eindigt ongeveer om 15.00 uur, afhankelijk van de tijd die nodig is om de inhoud te behandelen

Deze clinic is voor iedereen en voor elke discipline, of je nu een professional bent die zijn hondenselectie wil verbeteren, een zoekhonden handler, of ‘gewoon’ een honden eigenaar die graag over zijn hond leert, cognitietesten zullen je kennis over de hond voor je vergroten.

Deze tests/games hebben bewezen het aantal mislukkingen bij de selectie van zoekhonden voor operationele programma’s te verminderen en hebben ook het trainingsproces versneld omdat de trainers in staat zijn de vereisten van elke individuele hond te begrijpen.