Accommodatie

Het chalet heeft een uitzicht op de Morvan.

Alle kamers hebben een privé ingang met directe toegang naar de omheinde tuin en zijn voorzien van een badkamer en-suite met een ruime douche, toilet en wastafel.

Er zijn benches aanwezig in verschillende maten en deze zijn gratis beschikbaar voor onze gasten.

S-Avonds kunt u in de gasten woonkamer genieten van een goed glas wijn voor de houtkachel om de dag nog eens door nemen of rustig een boek lezen. Apparatuur is aanwezig om zelf thee of koffie te zetten. Tevens kunnen de gasten beschikken over de goed geoutilleerde gastenkeuken naast de woonkamer.

Chambre de Saint Agnan heeft een eigen vestibule met direct toegang naar de omheinde tuin. De badkamer en-suite is voorzien van een ruime douche, toilet en wastafel.

Chambre de Chamboux heeft direct toegang naar de omheinde tuin met een overdekt terras. De badkamer en-suite is voorzien van een ruime douche, toilet en wastafel.

Chambre des Settons heeft direct toegang naar de omheinde tuin met een overdekt terras. De badkamer en-suite is voorzien van een ruime douche, toilet en wastafel.

Chambre de Pannecière is een kamer voor drie personen met eigen badkamer, waarbij de derde persoon op een apart kamertje slaapt. Heeft een eigen vestibule met direct toegang naar de omheinde tuin.

Bij de prijs inbegrepen zijn bedlinnen, handdoeken en gebruik van de gastenkeuken. .

Honden gratis. Huur diepvriezer (50 L ) voor BARF voeding € 4,50 per verblijf.

U kunt bij ons gratis gebruik maken van WIFI.

blog counter